Кметът на Плевен Георг Спартански е за изграждане на нов

...
Кметът на Плевен Георг Спартански е за изграждане на нов
Коментари Харесай

Кметът на Плевен е за нов обходен път, който да не пресича парк Кайлъка

Кметът на Плевен Георг Спартански е за създаване на нов обходен път на регионалния град, който да не пресича предпазената околност "Парк Кайлъка ". Това той заяви пред публицисти.

Трасето би трябвало да реши връзката на колите от и за Русе към новостроящата се автомагистрала "Хемус " на пътния възел "Плевен ". Сега колите от Южна България, през Троянския проход и Ловеч, минават през Плевен в посока Русе, и назад.

Плевенският кмет не е склонен и с трите разновидността, показани предходната година от Агенцията "Пътна инфраструктура ", които по един или различен метод засягат парка "Кайлъка ". Аз съм за четвърти вид - по-дълъг, към 20 километра, около Бохот,

Тученица и Гривица, който не нарушава целостта на парка, посочи Спартански. По думите му това е по-скъп вид - към 120-140 млн. лева, само че най-удобен и добър от екологична позиция. Спартански е уверен, че това е разновидността, който ще даде едно безконфликтно свързване на "Хемус " с пътя за Русе при село Гривица, като автомобилният поток не влиза в Плевен.

Кметът на община Плевен посочи, че е сложил този проблем на среща с министър-председателя в столицата и е получил схващане за паниката си за предпазената околност, в случай че се извърши различен вид за обходен път, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР