Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30

...
Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30
Коментари Харесай

метът на Перник благодари на столичните общински съветници

Кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в благодари на столичните общински съветници за тяхното решение и по тази причина, че разсъдъкът и солидарността са били водещи по време на вчерашния спор, оповестяват от общинския пресцентър.

Според Владимиров времето, несъмнено за строителство на оборудването сред София и Перник, е реалистично при добра организация. Той чака до няколко дни да стартира построяването на връзката.

Борисов: Не се месим в спора сред президента и прокуратурата

Пернишкият кмет е уверен, че това е единственото решение за града. Той счита, че съществуването на сходна връзка ще даде опция язовир "Студена " да усили размера си с по-бързи темпове и ще даде успокоение на перничани.

"Имаме вода до април, само че не би трябвало да се осланяме единствено на природата, а да работим ", е подчертал Владимиров.

София ще даде вода на Перник, взеха решение от СОС

От началото на водната рецесия на Перник са отпуснати 24 млн. лева за замяна на ВиК мрежата, 4 млн. лева за довеждащ тръбопровод, 3,2 млн. лева за новата пречиствателна станция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР