Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви на профила си във

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви на профила си във
Коментари Харесай

Кметът на Перник спира парите за "Миньор" заради футболните хулигани

Кметът на Перник Станислав Владимиров разгласи на профила си във " Facebook ", че следващата година общината няма да преведе нито лев на " хулиганското "  формирование, " прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка) ".

" Със спестените пари от изпотрошеното от вас ще основа и съоръжавам непринудено звено в услуга на перничани, което да е в интерес на хората в случаи като този със Сашко ", написа,  Владимиров. Според него, от една страна има герои, като безстрашните доброволци на Перник, с които градът се гордее, от друга - деградирали хулигани, от които се срами. " Вторите остават в предишното ", дпълва Владимиров.

Повод за неговата закана стана вчерашният случай на мача за Купата на България " Миньор " - " Берое " (0:2), когато поради конфликт на агитките мачът бе преустановен за 10 минути, а двама почитатели на старозагорзи бяха откарани в болница. 

Според Българска телеграфна агенция случаят е бил предизвикан от публиката на гостите, които в 60-ата минута изстреляли няколко ракети къв бранша с последователи на домакините от Перник. Като ответна реакция, миньорци пробвали разпра със старозагорци. Полицията обаче се е намесила и до пряк конфликт не се е стигнало. Двете агитки обаче започнали да хвърлят предмети едни против други и това е причина да има двама засегнати.



Днес почитателите на " Миньор " дадоха отговор на заканата на кмета също във " Facebook ":

" Господин кмет, наш съгражданин и, признаваме, добре работещ, изключително сравнявайки го предходните такива. Не е добре човек да си повярва и да се мисли за последна инстанция! Както споделя един паметен персонаж шишо бакшишо - живота е наслада и горест! Днес си тук на следващия ден те няма, подобен е живота! " Миньор " Перник е емблемата на този град! Не можете да казвате че сте кмет на всички перничани и в това време, да раздавате някакви парични потоци и да лишавате по ваше въодушевление. Да манипулирате и употребявате мн...то тъпанари, повярвали в краля Слънце. В тоя живот всичко се връща! Ние помним като слонове! И повярвайте не сме малко! п.п. А имахме толкоз религия във Вас! Но какво да очакваш от правоприемник на номенклатурата отгледан да не работи ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР