Кметът на Перник Станислав Владимиров обвини регионалното министерство в бездействие

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обвини регионалното министерство в бездействие
Коментари Харесай

Кметът на Перник обвини регионалното министерство в бездействие

Кметът на Перник Станислав Владимиров упрекна районното министерство в безучастие след пораждане на водната рецесия в града. Той сподели пед бТВ, че институцията нито дава хрумвания за решение на проблемите, нито прави нещо.

Той напомни, че във вторник е имал работна среща с районния министър Петя Аврамова. След нея стана ясно, че градът би трябвало да премине на по-строг воден режим.

Очаква се Перник да има вода по шест часа дневно - от 16 ч. до 22 ч.. В селата към Перник водоснабдяването ще се обезпечава през ден. Сега режимът позволява водоснабдяването да се обезпечава на два пъти по 5 часа, само че водата не стига до всички региони на Перник

Кметът изясни, че до срещата с министър Аврамова се е стигнало, откакто отправил обществено рецензии,че работната група за водната рецесия не заседава, макар заповедта на премиера Бойко Борисов отпреди близо месец.

" За един месец не се извършва нищо от това, което Министерство на регионалното развитие пое като задължения – не бяха направени спешни групи, които да спрат безбройните течове; няма нови водохващания, нови водоизточници и разновидности за спомагателна вода към бент. " Студена ", сподели Владимиров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР