Кметът на Перник Станислав Валдимиров излезе с остра позиция след

...
Кметът на Перник Станислав Валдимиров излезе с остра позиция след
Коментари Харесай

Кметът на Перник изригна след мелето за Купата

Кметът на Перник Станислав Валдимиров излезе с остра позиция след грозните подиуми на " Стадиона на мира " по-рано през днешния ден.

Както е стана ясно, грозни подиуми белязаха дуела от 1/16-финалите от шампионата за Купата на България сред Миньор Перник и Берое.

В средата на второто полувреме последователи на домакините нахлуха в бранша за посетители. Стигна се до сборичкване сред последователите на перничани и заралии, като в резултат на тях двама ентусиасти на гостите от Стара Загора са ранени

Между двете агитки прелитаха разнообразни предмети, измежду които камъни, бутилки, сигнални ракети и други Органите на реда в Перник влязоха на трибуните, с цел да опитат да спрат продължаващото сборичкване и да уталожат напрежението в тази среща. Впоследствие ранените почитатели на гостите бяха откарани в болница с две коли за спешна помощ.

" Догодина няма да преведа нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка).
Хората не заплащат налози, с цел да устоят простотията, експанзията и комплексите ви!

Със спестените пари за изпотрошеното от Вас, ще основа и съоръжавам непринудено звено в услуга на перничани, което да е в интерес на хората, в случаи като този със Сашко.

От едната страна имаме герои, като безстрашните доброволци на Перник, с които се гордеем...от другата страна имаме деградирали хулигани, от които ни е позор. Контрастът е голям. Първите са бъдещето. Вторите остават в предишното.Това е освен административен избор. А цивилизационен. Точка. ", написа кметът. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР