Кметът на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков от днес отново

...
Кметът на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков от днес отново
Коментари Харесай

След близо 4-месечно отсъствие: Кметът сводник Пламен Темелков се върна на работното си място

Кметът на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков от през днешния ден още веднъж е на работното си място. Той е освободен от испанския съд под парична гаранция, откакто беше упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на хора за полова употреба. След екстрадицията му, Общинската изборна комисия го в профил от поста, тъй като не е изпълнявал отговорностите си повече от 3 месеца. Решението обаче беше обжалвано и в този момент се чака Административния съд да се произнесе дали Темелков ще изкара целия си мандат.

След близо 4-месечно неявяване кметът на Семчиново Пламен Темелков още веднъж влезе в кметския кабинет. Той беше арестуван в края на месец юни и по-късно предаден на испанските управляващи.

" Не съм направил нищо неправилно ", сподели Пламен Темелков. И добави, че офанзивите против него са целенасочени, а обвиняванията - скалъпени.

" Нормално е, откакто застанеш на подобен пост, обикновено е да има такива неща, има хора жадни за власт, изгубиха моя пост, обикновено е ", уточни той.

" Сигурен съм, че скоро ще се разбере истината ", добави Темелков.

" Никога не съм имал престъпно досие, в никакъв случай не съм арестуван от полицията, където и да е, нито в България, нито в Испания, нито където и да е в страна в Европа. Предстои ми да се захвана за работа и да не преставам в същото движение. Аз няма да спра, аз ще съм същият, за мен нищо не е станало, продължаваме напред ", сподели още Темелков.

Сега кметът би трябвало да потвърди дали по независещи от него аргументи не е могъл да извършва функционалностите си, когато е бил в ареста.

Съдът ще има последната дума дали ще има нови избори в село Семчиново.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР