Кметът на oбщина Враца Калин Каменов посрещна ръководителя на дипломатическата

...
Кметът на oбщина Враца Калин Каменов посрещна ръководителя на дипломатическата
Коментари Харесай

Посланикът на Казахстан посети Враца

Кметът на oбщина Враца Калин Каменов посрещна ръководителя на дипломатическата задача на Република Казахстан в Република България негово превъзходителство Темиртай Избастин. В рамките на срещата бяха разисквани благоприятни условия за двустранно съдействие и взаимни бъдещи планове. На срещата участваха още заместник-кметът Мария Попова, шефът на Регионална библиотека „ Христо Ботев “ – Силвия Врачовска, специалисти от община Враца.
В хода на визитата, Негово превъзходителство Темиртай Избастин подари книги за Казахстан на Регионалната библиотека „ Христо Ботев “, като измежду тях са „ 7-те чудеса на Казахстан “, „ Казахстански ханове “, както и казахско-български разговорник, публикуван от дипломатическата задача на Казахстан в България. Официалният посетител получи от кмета Каменов книга за Христо Ботев, както и цифровото тефтерче на поета-революционер, подарък от шефа на библиотеката.
Поводът за визитата на ръководителя на дипломатическата задача на Република Казахстан в Република България във Враца беше откриването на нов обект на петролна компания в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР