Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев откри и приветства

...
Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев откри и приветства
Коментари Харесай

Национален форум на данъчните експерти на общините във Велинград

Кметът на Община Велинград доктор Костадин Коев откри и приветства участниците в двудневния Национален конгрес на данъчните специалисти от общините, който се организира във Велинград. Организатори на форума са Националното съдружие на общините в Република България и неговото комерсиално сдружение „ НОСРБ-Актив”.

Официални лица на работната сесия 1 бяха заместник-изпълнителният шеф на НОСРБ Емил Савов и специалист в Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 44-тото национално заседание Николета Колева.

Участие в събитието взеха над 150 отраслови заместник-кметове, шеф на дирекции, началници на отдели и специалисти от приходните администрации на общините. От Община Велинград присъединяване взеха заместник-кметът на Община Велинград Атанас Палигоров, началникът на отдел „ Местни налози и такси” Снежана Цанова и специалистът към отдел ”МДТ” Спас Шулев.

В полемиките ще бъдат подчертани предложенията за промени в нормативната уредба и позицията на НОСРБ по тях, ограниченията за повишение на събираемостта на данъчните и неданъчните доходи, даване на електронни услуги по МДТ, електронния продан на данни и ограниченията за недопускане на оборване и анулация на наредбите по ЗМДТ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР