Кметът на община Варна Иван Портних заяви, че Варна е

...
Кметът на община Варна Иван Портних заяви, че Варна е
Коментари Харесай

Кметът на Варна Иван Потних: В спирането на всички програми от "Промяната" съзирам престъпен умисъл

Кметът на община Варна Иван Портних съобщи, че Варна е обичаен хазаин на Младежките конгреси на ГЕРБ. Той е хазаин на Зимната младежка академия на Младежи-ГЕРБ. " Изпаднали сме в една въртележка от избори и виждаме, че се поставят извънредно съществени старания да бъде провален мандата на спечелилите изборите - Политическа партия ГЕРБ. Това може да докара до нови паралментарни избори, предстоят следващата година и локални избори. Преди две години бяха спрени всички планове на локалната власт, безпардонно ", възмутено съобщи кметът на Варна. 

Той добави, че всички стратегии, които са дали опция за голям брой промени, са спрени. " Това приказва за незаконен предумисъл. Средствата, които чакахме да поддържат в Плана за възобновяване и резистентност, Варна там не попада. Съпоставката демонстрира какво се случваше във Варна преди две години - бул. " В. Левски " даде революционно облекчение на трафика в града ни. Можехме да създадем и бул. " Цар Освободител ", само че през последните две години не се е развило нищо ", акцентира Портних.
 
" Влязохме към този момент и в междублоковите пространства, за пъкъл може всеки варненец да усети подобряването на виталната среда в неговия блок, в неговия дом. Леко-полеко се опитваме да се върнем към темпа на работа отпреди две години. Трудностите са доста, само че Варна е град, който постоянно е генерирал положителна младежка сила, гордеем се с нашите 6 университета, 35 000 студенти ", добави кметът на Варна.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР