Кметът на община Троян Донка Михайлова спешно внася в Общинския

...
Кметът на община Троян Донка Михайлова спешно внася в Общинския
Коментари Харесай

Община Троян гласува пострадалия бизнес да не плаща наеми

Кметът на община Троян Донка Михайлова незабавно внася в Общинския съвет, който ще заседава на 26 ноември, предложение за освобождение от заплащане на месечен наем за декември на всички наематели, чиято активност е прекратена с акт на държавната власт.

Предложението е по отношение на оповестените нови противоепидемични ограничения в страната, които влизат в действие от 27 ноември вечерта. То задължава и ръководителите на второстепенни разпоредители с бюджет, и шефовете на едноличните търговски сдружения с общинско присъединяване.

От общинската администрация обясниха, че това предложение явно ще се отрази върху приходите на общинския бюджет, само че упованията на кмета са то да способства за опазване на работните места в затворените обекти.

Междувременно кметът привиква през днешния ден, Временния действен щаб, който ще прегледа тематики, свързани с отражението на признатите от държавното управление ограничения на локално равнище и положението и проблемите на болничните заведения и филиала на Центъра за незабавна здравна помощ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР