Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба

...
Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба
Коментари Харесай

И кметицата на Троян е с коронавирус

Кметът на община Троян Донка Михайлова е с позитивна проба за ковид, заяви тя на Facebook страницата си.

" Дисциплинирано съблюдавах всички вероятни противоепидемични ограничения, само че част от контактите ми нямаше по какъв начин да бъдат избегнати без последици за Общината и за жителите. Съжалявам, че ще причиня паники на хората, с които по силата на служебните си задължения контактувах. Говорих с всички персонално, с цел да ги предупредя ", написа кметицата.

Тя показва още, че във времето на карантината й ще се стреми да взе участие в решението на най-важните проблеми за общината.

" С Временния действен щаб споделяме всекидневно във Вайбър, с сътрудниците от Общината контактувам във Вайбър и Месинджър. Неподлежащите на отсрочване контакти с жителите ще пренеса също във Вайбър и Месинджър ", оповестява още Михайлова и припомня, че контактите крият риск, тъй като всеки от може да е вирусоносител, без да допуска.



Това е следващият кмет с ковид. Положителна проба за Covid-19 до момента дадоха редица локални управници, измежду които кметовете на Пловдив, Русе, Габрово, Ловеч, Сливен, Свиленград, Дупница и районни кметове в София,
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР