Кметът на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева призова тетевенци да

...
Кметът на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева призова тетевенци да
Коментари Харесай

Община Тетевен търси доброволци, които да помагат на хора в нужда

Кметът на община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева прикани тетевенци да се включат в акцията за набиране на доброволци. На постоянния вечерен брифинг през днешния ден началникът на спешния щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски съобщи, че записаните случаи на инфектирани с ковид у нас са към този момент 201, като за през днешния ден новите са 11.
Ето какво гласи апелът на доктор Бояджиева:
Страната ни се намира в невиждана обстановка, преодоляването на която изисква персоналната ангажираност на всеки един от нас.
Ресурсите на страната и опциите на общината са лимитирани. Много хора имат потребност от помощ и поддръжка. Сред тях могат да бъдат и Ваши близки.
Обръщам се към всеки един от Вас, който има предпочитание и благоприятни условия да помогне, да се включи в Кампанията по набиране на доброволци.
Вашето подпомагане е нужно за обезпечаването на обществен патронаж на най-рисковата група – възрастните хора, като при нужда да разнасяте храна по домовете им, да ги снабдявате с артикули от първа нужда и други.
Ако сте подготвен да се включите като доброволец, апелирам, пишете на следния електронен адрес: [email protected] или позвънете на телефон: 0678/ 5 22 00 .
Важно е да посочвате вашите три имена, своите професионални умения и телефон за връзка.
За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при пораждане на нужда, ще бъдат обезпечени нужните защитни средства.
Остава ни вярата, че отговорността на всеки от жителите на общината и прецизното съблюдаване на подхванатите ограничаващи ограничения ще подкрепят напъните на всички нас за справяне с сложната обстановка. Въпреки това сме длъжни да бъдем готови.
В този значим за страната ни миг, човешката взаимност и поддръжка е най-значимата полезност, с помощта на която би трябвало да се съхраним като народ
Благодаря на всеки от Вас, който е подготвен да взе участие в тази хуманна задача!
Д-р Мадлена Бояджиева
Кмет на Община Тетевен
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР