Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи проверка на

...
Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи проверка на
Коментари Харесай

Започна асфалтирането на улица „П. Волов“ в Български извор

Кметът на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева направи инспекция на действия по асфалтирането на ул. „ П. Волов “ в с. Български извор. Тя бе съпроводена от кмета на селото – Исай Данг.
На улицата ще бъде изработен главен ремонт, като са осъществени действия по разкъртване на остарялата асфалтова настилка (механизирано), подравнени са забележимите бетонови бордюри, а все още се поставя компактен асфалтобетон.

Д-р Бояджиева остана удовлетворена от видяното и поздрави господин Данг за цялостната му работа като кмет от началото на неговия първи мандат. Тя добави, че се прави всичко допустимо да бъдат осъществявани поправки на територията на цялата община, като акцентира, че положителната връзка с кметовете на обитаемоте места е основен фактор за подобряването и развиването на тези региони, както и пътят за бързото решение на локалните проблеми.

Г-н Данг срещна доктор Бояджиева с наболелите въпроси на селото, като означи настоящите и завършилите към този момент действия, някои от които напълно негова самодейност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР