Кметът на Община Стрелча Стойно Чачов отрече да е упражнявал

...
Кметът на Община Стрелча Стойно Чачов отрече да е упражнявал
Коментари Харесай

Кметът на Стрелча: Не съм оказвал натиск на служители


Кметът на Община Стрелча Стойно Чачов отхвърли да е упражнявал напън по отношение на чиновниците в общината да подават молби за овакантяване. Това сподели самият той по време на конференция, на която участва и Румен Петков, ръководител на АБВ – партията, която издигна кандидатурата на Чачов за кмет.

Днес десетки хора от града пристигнаха да поддържат Чачов. Той призна, че в действителност е имало хора, които са подписвали такива молби за овакантяване, само че акцентира, че това не е ставало под въздействието на напън от негова страна.

През 2016 година, когато встъпил в служба, събрал своите чиновници, обезпокоен от неефективната им работа. Казал, че по този начин повече не може да се работи и всеки, който желае да напусне, може да си подаде молбата.

Не става дума за каквато и да е икономическа корист. Аз упорствам правоохранителната и правораздавателната система да постъпи към господин Стойно Чачов по този начин, както постъпва към господин Цветан Цветанов, сподели през днешния ден Румен Петков.

Сигналът против кмета бил подаден от чиновник, против който се правят инспекции за злоупотреби и по тази причина, по думите на Чачов, задачата е той да бъде омаскарен, съобщи БТВ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР