Кметът на община Стара Загора поздрави артистите и работещите в

...
Кметът на община Стара Загора поздрави артистите и работещите в
Коментари Харесай

Кметът Живко Тодоров поздрави артистите в Държавен куклен театър Стара Загора

Кметът на община Стара Загора поздрави артистите и работещите в Държавен куклен спектакъл Стара Загора във връзка 21 март- Международен ден на кукления спектакъл.

Уважаеми дами и господа,

Скъпи другари!

Всяка година по това време с голямо наслаждение насочвам към Вас своите откровени благопожелания във връзка 21 март – Международен ден на кукления спектакъл. Поздравявам Ви, с почитание и почит към всеотдайния Ви професионализъм и въодушевяващ гений!

В очакване сме на най – хубавото време в годината – пролетта! След две извънредно тежки години за всички нас, още веднъж гледаме с вяра, само че и с паника към идващите дни! Благодарим Ви, че преминахте през тестванията с мъдрост, храброст и висок дух! В най – сложните моменти, отворените театри и откритите подиуми, бяха избавителна глътка въздух, пречистваща религия, обединение със смисъла. И в този момент, в новите провокации, които животът не стопира да ни сервира, правилни на своята човешка задача, заставате с името и престижа си зад благотворителна идея в поддръжка на бежанците от Украйна.

За Стара Загора е чест номинацията на Държавен куклен спектакъл в категория „ Постижения в кукленото изкуство “ на Наградите „ Икар “ за спектакъла „ Прегаряне “ – екипно достижение в кукленото изкуство за възрастни. Сигурен съм в триумфа Ви!

Бъдете здрави и въодушевени! Аплодисментите още веднъж са за Вас! “, се споделя в приветствения адрес на градоначалника.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР