Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев подкрепя инициативата да се

...
Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев подкрепя инициативата да се
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски подкрепя благотворителен турнир в памет на футболен треньор

Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев поддържа самодейността да се провежда благотворителен шампионат в памет на футболния треньор Иван Ранчев. Това разгласи самият той на формалната си страница във Facebook. 


Организатори са ФК „ Брацигово “ и шампионатът е под наслов " В памет на Иван Ранчев “. Два дни ще продължат мачовете – на 18 и 19 декември, като ще се играят на стадион „ Христо Гюлеметов “ в град Брацигово. Тъй като шампионатът е благотворителен, се набират средства, които ще бъдат дарени на околните на умрелия треньор.
Кметът на Стамболийски се срещна с сътрудници поради наводненията
Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев организира работна среща с кметовете на Йоаким Груево Наум Нихтянов, на Куртово Конаре Иван...
Прочети повече
Кутията за дарения е сложена в кафе-сладкарница ENTSO CAKES на ул. „ Тракия “ в Стамболийски. Аз поддържах идеята, като подарих 1000 лв. персонални средства на бащата на Иван Ранчев - Благо Ранчев и той с тези средства направи екипи на футболния тим от Стамболийски, изясни Мараджиев. Той се надява, че и доста други жители на община Стамболийски да го създадат, с цел да помогнем в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово на фамилията и на дребната дъщеричка на Иван Ранчев.

Още от ПЛОВДИВ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР