Кметът на Община Русе участва в откриването и награждаването на

...
Кметът на Община Русе участва в откриването и награждаването на
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пенчо Милков откри традиционния турнир по конни надбягвания в Сандрово

Кметът на Община Русе взе участие в откриването и награждаването на състезатели на годишните конни надбягвания на хиподрума в с. Сандрово. Пенчо Милков пожела триумф на всички жокеи, а на публиката да се любува на атрактивната конкуренция, която е кръг от Републиканското състезание. В нея присъединяване взеха десетки елитни коне, а уредници на надпреварата са Община Русе и кметството в с. Сандрово.

На събитието участваха още зам.-кметът на Община Русе Димитър Недев, кметът на Сандрово Георги Пенков, почетният ръководител на федерацията по битка и олимпийски първенец Валентин Йорданов, ръководителят на локалния състезателен клуб „ Сандрово “ Иван Димитров, публични лица, посетители и другари на конния спорт.

Днешната конкуренция включваше 6 дистанции в няколко класа и подразделения, а заелите първите три места в обособените гонки получиха купи и награди от спонсори.
Припомняме, че обичайните конни надбягвания трябваше да се проведат на 28 март, само че бяха отсрочени поради неподходящите метеорологични условия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР