Кметът на Община Русе Пламен Стоилов беше отличен с престижната

...
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов беше отличен с престижната
Коментари Харесай

Кметът на Русе бе избран за Кмет на годината в престижна класация

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов беше отличен с влиятелната премия „ Кмет на годината “ за 2018 година - приз за цялостната му активност през годината във всички сфери на работа от ръководената от него локална администрация. Това се случи на формалната гала по оповестяването на спечелилите в състезанието „ Кмет на годината “ в София, съобщи кореспондент на .
От името на градоначалника на събитието участва заместник-кметът инж. Димитър Наков, който получи премията от еврокомисар Мария Габриел. „ Това отличие е самопризнание за добре свършената работа и посоката, в която се развива нашия хубав град Русе. През последните няколко години успяхме да изпълним знакови и дълго чакани планове, с помощта на които възродихме Русе като град водач, като стопански и промишлен център в района “, показа Наков и благодари на уредниците и всички, подкрепили Пламен Стоилов, който беше номиниран и в още две категории – „ Иновации в обучение “ и „ Кмет на жителите “.
Инициативата започва в България през 2013 година, като посредством нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-хубавите градоначалници у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР