Кметът на Община Русе Пенчо Милков е дал положителна проба

...
Кметът на Община Русе Пенчо Милков е дал положителна проба
Коментари Харесай

Кметът на Русе e настанен в болница с COVID-19

Кметът на Община Русе Пенчо Милков е дал позитивна проба за COVID-19. Установено е, че има бронхиална пневмония. Настанен е в болница. Тази заран кметът се е почувствал нерадушен. Той е посетил лечебно заведение едвам по време на обедната си отмора. Направен му е PCR тест за съществуване на ковид и резултатът е позитивен.
На персоналната си страница в обществените мрежи Пенчо Милков написа:

" Тази сложна за мен година явно е отслабила имунната ми система и през днешния ден научих, че ще би трябвало да се преборя с COVID-19. За един кмет не е мъчно да прихване заболяването при многочислените контакти, които работата ни постанова. Вярвам, че ще се преборя с вируса. Днес, повече отвсякога, приканвам русенци да съблюдават ограниченията за сигурност и предписанията на лекарите. "

Оперативните действия в Общината не престават по график и кметът увери екипа си, че ще продължава да работи и по време на наложителната карантина. Всички контактували с него лица също ще бъдат тествани. Обичайната приемна на кмета на Община Русе и заместниците му, която трябваше да се организира този петък, се отсрочва, осведоми Българска национална телевизия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР