Кметът на община Родопи поднесе приятна изненада на дамите по

...
Кметът на община Родопи поднесе приятна изненада на дамите по
Коментари Харесай

Празник за 8 март в община Родопи, кметът Павел Михайлов с мил жест към дамите

Кметът на община " Родопи " сервира приятна изненада на дамите във връзка Международния ден на дамата -  8 март. Красиво аранжиран пъстър букет посрещна всяка дама от общинска администрация при започване на работния ден, c пoжeлaниe за здpaве и мнoгo благополучие.

И тази година управлението съблюдава традицията в Международния ден на дамата да зарадва нежната част от специалистите в Община " Родопи " с дребен жест и няколко положителни думи, ĸaтo нe пpoпycнa и дa им блaгoдapи зa eжeднeвнaтa paбoта, eнтycиaзмa и тъpпeниeтo, ĸoитo пoлaгaт, вcяĸa в pecopa, в ĸoйтo e aнгaжиpaнa.

Цветна изненада бе готова и за всички дами, кметове на осем от обитаемоте места в общината, както и за служителките по кметства.  Комплимент от кмета, букет от пролетни цветя получиха и всички дами, част от Общински съвет " Родопи ".

" Жената е родена да дава живот, топлота, уют и спокойствие. Бъдете постоянно тази част от човечеството, която прави живота по гальовен, по-красив и по-добър ", пожела кметът.

Не единствено в общинския център дамите бяха в празнично въодушевление още от сутринта. С много наслада бяха изпълнени срещите на пенсионерките от община " Родопи " по случай Международния ден на дамата. Кметът беше поканен на празненствата на пенсионерските клубове в селата Крумово и Марково. 

Първият посетен празник беше в село Марково. Дамите бяха трогнати от жеста – цвете за всяка от тях, поднесени от кмета на общината и кмета на селото Десислава Терзиева. Михайлов показа, че ще продължи да застава зад всяка идея за подобряването на живота в селото и общината.

Много въодушевление донесе визитата на и в Крумово. Там дамите също получиха цвете от общинския кмет и  мили думи от кмета на селото Румяна Самоковарева.

От своя страна, празнуващите дами не скриха възхищението и насладата си от вниманието и уважението, признавайки, че подобен благ жест им се случва за първи път.

" Трогнати сме от самодейността. Благодарим за прелестния жест. Колко малко му би трябвало на човек ", разясниха разчувствани представителките на нежния пол.

Дамите от третата възраст също за следващ път демонстрираха,че тачат традициите и празниците си и умеят от сърце да се веселят. поздрави всички присъстващи и им пожела да са все по този начин дейни и радостни, да посрещат още доста празници дружно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР