Кметът на община Родопи Павел Михайлов и председателят на ОбС

...
Кметът на община Родопи Павел Михайлов и председателят на ОбС
Коментари Харесай

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и председателят на ОбС Владимир Маринов с поздрав за Рождество Христово

Кметът на община „ Родопи ” Павел Михайлов и ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Владимир Маринов насочиха привет към жителите и гостите на общината по случай Рождество Христово.
Прочетете още
„ В Рождествените дни, когато честваме раждането на Сина Божий, се събираме още веднъж край празничната софра, съблюдаваме одобрените от много време обичаи и сме с най-близките си хора. Пожелавам ви в тихата и свята нощ на Рождество Христово да бъдете дружно със фамилиите си, да показвате взаимно почитание и да се обичате. Защото най-скъпият подарък не е под елхата, а е в сърцето! Там, където се усещаме най-спокойни и най-щастливи – вкъщи.

От свое име и от името на общинска администрация „ Родопи ” от сърце са пожеланията на първо място за здраве на Вас и околните ви, доста топлота в сърцата и домовете ви, благополучие и шанс! Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и виновни, взаимното почитание посред ни да пораства и дружно да работим за нашето общо бъдеще!

Вярвам, че сплотени ще вървим по общия път за развиване на община „ Родопи “.

Нека не забравяме и хората, които имат потребност от поддръжка. Нека, както ни е завещал Иисус Христос, им подадем ръка и помогнем! Пожелавам Ви ярко и благословено Рождество Христово. Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си Рождество Христово! ”, споделя в обръщението си кметът Павел Михайлов.

В своето послание ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Владимир Маринов написа: „ Рождество е време, в което всеки от нас дава – дава обич, дава вяра. Това е празник на мира, на вярата за по-добър утринен ден. Нека тази религия бъде водеща в идващите месеци, празниците да бъдат вълнуващи, а споделените мигове – запаметяващи се.

Нека има топлота в домовете, благополучие, благополучие и шанс!

Да бъдем по –спокойни, по – мощни, положителни и признателни за това, което имаме!

Да си пожелаем един кротичък и по – добър свят! “

Заместник-кметът по строителство Емилия Иванова пожелава на всички една вълшебна Коледа, изпълнена с безчет радостни мигове. „ Нека с вяра, религия и топлота в сърцата да посрещнем Рождество Христово, заобиколени от семейство, близки и другари и да си пожелаем здраве, мир и берекет ”.

В своето обръщение заместник-кметът по обучение Радка Караилиева споделя: „ Пожелавам ви здраве, шанс във всеки дом, благоденствие и триумфи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете положителни каузи! Да посрещнем сплотени и уверени в силите си новата 2024 година ”.

Обръщенията приключват с пожелания за здраве, шанс във всеки дом, благоденствие и триумфи във всяка начинание.

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР