Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев се срещна със служителите

...
Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев се срещна със служителите
Коментари Харесай

Домът за стари хора в Разград е с нов директор

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев се срещна със чиновниците на Дома за остарели хора в Разград, с цел да им показа новия шеф на институцията, оповестяват от пресцентъра на администрацията.

Досегашният началник на институцията Лейман Тюлеоглуева завоюва конкурс за шеф отдел "Социални услуги и опазване на здравето " в Община Разград и от понеделник встъпва в тази служба.

Десети пациент с ковид от Разградско се лекува в болница в Русе

Новият шеф на Дома за остарели хора е Айше Еюбова. Тя е приключила две специалности в Шуменски университет, едната е финансист и счетоводител, а втората - обществен служащ. Целият ѝ трудов стаж е в Дома за остарели хора в Разград. Работи там като експерт обществени действия от 2007 година насам.

Бояджиев пожела на Еюбова да поддържа високото равнище на обществените услуги, което е достигнато в Дома, да бъде настоятелна и амбициозна по повод обезпечаване на повече улеснения за потребителите и за възстановяване изискванията на труд на чиновниците.

Кметът разиска със чиновниците проблемите, които срещат в работата си, като един от тях - с държавните стандарти за обществените услуги в Дома, към този момент е подложен за разискване в Националното съдружие на общините в България. Бояджиев увери, че ще се работи по материалната база, в това число за създаване на външен асансьор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР