Кметът на община Раковски е сезирал премиера Бойко Борисов за

...
Кметът на община Раковски е сезирал премиера Бойко Борисов за
Коментари Харесай

Кметът на община Раковски е сезирал Борисов за пожара в Шишманци

Кметът на община Раковски е сезирал премиера Бойко Борисов за пожара в Шишманци. Той е написал послание и към жителите на Община Раковски във връзка следващия пожар на територията на ”Депо за неопасни боклуци и Инсталация за биологично разграждане по закрит прийом - с. Шишманци”, като заявявa, че при предишни обстановки на пожар е изчерпал всички благоприятни условия, които му дава поста на кмет на Община Раковски за предварителна защита на последващи сходни случаи, оповестява радио Фокус.

Кметът регистрира, че е видно, че от последните събития резултат няма.

"Предвид на това, че аз също съм гражданин на тази община и моите деца също живеят тук няма по какъв начин да приема протичащото се за обикновено ", написа кметът.

"Ако желаеме нещо да се промени всички дружно би трябвало да работим за това. Всичко това Гуджеров е изложил в писмото, което ще бъде изпратено до Министър-председателя на Република България с молба за помощ от негова страна. "Приканвам всички поданици на нашата община да заповядат в постройката на Община Раковски, първи етаж, стая 8 да вземат присъединяване в подписка, която ще придружи писмото. Аз персонално дружно с мои сътрудници ще присъстваме на следващия ден (14 август) на събитието проведено от отец Румен в 6.15 часа призовавам и всеки на които тематиката не му е безразлична да се включи ", написа още в обръщението си кметът Павел Гуджеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР