Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и президентът на Българската

...
Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и президентът на Българската
Коментари Харесай

Зико и Любо връчиха титлата на Марица


Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев връчиха осмата поредна шампионска купа на волейболистките на „ Марица ” Пловдив.

Във втория заключителен дуел от шампионата пловдивчанки завоюваха с 3:0 гейма против ЦСКА и прибавиха нов трофей във витрината си.

Този път триумфът бе извоюван пред погледа на публиката, изпълнила зала „ Сила ”, която приветства купата на своите любимки, откакто пандемичните ограничения не разрешиха това да се случи предходната година.

„ Волейболистките на Марица за следващ път потвърдиха, че са най-хубавият тим на България и завоюваха безапелационна победа в днешния мач. Поздравявам ги със заслужения триумф и им благодаря за позитивните страсти, които ни носят ”, съобщи Здравко Димитров след срещата.

Той добави, че Община Пловдив прави оценка постигнатото от волейболния клуб и още тази година ще стартира строителството на две подготвителни зали – за волейбол и за баскетбол, на общински терен в регион „Западен“. 

Жълто-сините победиха за по-малко от 70 минути игра, като в обособените елементи завоюваха с 25:16, 25:19 и 25:12.

Така възпитаничките на треньора Борислав Крачанов приключиха шампионата без нито една загуба и са в серия от 137 следващи победи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР