Кметът на община Плевен Георг Спартански е новият председател на

...
Кметът на община Плевен Георг Спартански е новият председател на
Коментари Харесай

Кметът на Плевен е новият председател на УС на ОФК Спартак

Кметът на община Плевен Георг Спартански е новият ръководител на Управителния съвет /УС/ на Общински футболен клуб /ОФК/ Спартак /Плевен/. Той размени на поста заместник-кмета Иван Кюлджийски, който остава член на УС, оповестиха от клуба.

В управлението на клуба са още финансистът на общината Евгени Генов, Пепо Петков - ръководител на Постоянната общинска комисия по финанси към Общинския съвет и предприемачът Даниел Митов. От остарялата администрация на клуба са освободени Даринка Кръстева и Христофор Дочев.

Друго решение на клубното заседание гласи, че спонсорът Иван Динов е внесъл документално предложение за публично спонсорство в размер на 300 000 лв. без Данък добавена стойност, само че по гледище на плевенския кмет това ще стане факт след подписване на формален контракт за спонсорство с ясни клаузи.

Събранието е траяло повече от три часа. Изборът на новото управление е бил предшестван от неодобрение против спонсора и бившето управление. Отправени са обвинявания за едва ръководство. До тази година Спартак /Плевен/ в никакъв случай не е изпадал от професионалния футбол по спортно-технически аргументи. Два пъти в съвсем 100-годишната история на клуба е напускал професионалния футбол /2009 година и 2013 г./ заради банкрут. Дискутирана е била и тематиката за " трагичното положение на спортната база ".

На събранието не е бил показан финансов доклад за досегашната активност на ОФК Спартак /Плевен/ с претекста, че годината още не е изтекла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР