Кметът на Община Плевен Георг Спартански днес обяви, че се

...
Кметът на Община Плевен Георг Спартански днес обяви, че се
Коментари Харесай

Кметът на Плевен обяви, че се кандидатира за втори управленски мандат

Кметът на Община Плевен Георг Спартански през днешния ден разгласи, че се кандидатира за втори управнически мандат посредством гражданска подписка и предприемчив комитет.

Не обичам думата самостоятелен - ще бъда подвластен от волята на моите гласоподаватели, посочи той.

Изявлението си Спартански направи пред надписа "Плевен Pleven " в центъра, до Водната каскада, и акцентира, че това са буквите, които символизират отношението му към града и девиза, с който е работил и ще работи "Със сърце за Плевен, и с Плевен в сърцето ". Спартански сподели, че със своя екип е извършил "голям размер работа ". Заложили са планове и за идващия мандат, които желаят да доведат до сполучлив край.

Според него няма значение от кои партии ще бъдат определените съветници в новия Общински съвет, само че те ще бъде значимо да работят за развиването на Плевен. По думите му той ще ръководи, както до момента "публично, транспарантно и в разговор с жителите ".
На оповестяването на кандидатурата имаше представители на управленията на десни и дясно-центристки партии, на настоящия управнически екип на общината, както и жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР