Кметът на община Петрич Димитър Бръчков потвърди, че управителят на

...
Кметът на община Петрич Димитър Бръчков потвърди, че управителят на
Коментари Харесай

Шефът на Беласица напусна изненадващо клуба

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков удостовери, че шефът на Беласица Венко Папалюгов е напуснал третодивизионен футболен клуб. Папалюгов заемаше позицията от септември 2018 година, когато наследи Георги Петров.

" Малко изненадваща бе молбата на Папалюгов за разделянето му с длъжността шеф на ОФК Беласица. Дойде в кабинета ми и в детайли показа персоналните си претекстове за това. Изказвам признателност за напъните на Папалюгов досега за развиването на футболната школа, както и за финансовата поддръжка, която е оказвал в интервала на ръководството с персонални средства.

Ще разчитаме на него и в бъдеще, тъй като ясно си даваме сметка за компетентността му, ще търсим препоръките му, когато е належащо и поддръжка в името на общата ни цел - да продължим да вършим най-хубавото за ОФК Беласица. Като петричанин Венко Папалюгов постоянно ще бъде значима персона за развиването на спорта на локално равнище ", сподели Димитър Бръчков.

На въпроса кой ще бъде идващият шеф на клуба, градоначалникът на Петрич изясни, че към този момент този въпрос не е обсъждан, тъй като оставката на Папалюгов е била изненадваща. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР