Кметът на община Перник Станислав Владимиров и председателят на съвета

...
Кметът на община Перник Станислав Владимиров и председателят на съвета
Коментари Харесай

Откриха напълно ремонтирания филиал на ДГ „Пролет“ в кв. Могиличе

Кметът на община Перник Станислав Владимиров и ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг ” Тодор Белчев откриха изцяло ремонтирания филиал на ДГ „ Пролет “ в кв. Могиличе.

Със специфична стратегия, показана от децата, започва образователната година във към този момент уютната, комфортна и красива детска градина.
Всички строително-ремонтни действия в постройката са осъществени за по-малко от 2 месеца със средства, обезпечени от „ Практикер Ритейл “ ЕООД. Направена е цялостна топлоизолация, изцяло заменена е остарялата дограма, актуализирани са подовите настилки, осветлението и климатизацията. Подменена е електроинсталацията и е положена нова хидроизолация на покрива. Изградени са напълно нови пространства като кухня, бани, тоалетни за децата и медицински кабинет.
„ В рамките на месец и половина успяхме да ремонтираме изцяло филиала на детската градина. След видях усмивките по детските лица считам, че това са най-правилно изхарчените пари от Практикер “, сподели Тодор Белчев. Той добави, че е решил да направи инвестицията след диалог с кмета Владимиров. „ Преди шест месеца срещнахме цялостно схващане от управлението на общината и то се трансформира в положително и чисто партньорство. Затова взехме решение да влагаме 200 000 лева в ремонта. С наслада разбрах, че с помощта на тази наша стъпка още 50 деца ще имат опция да бъдат признати в детската градина “, сподели още Тодор Белчев.
Кметът Владимиров благодари за откритото и почтено партньорство на Тодор Белчев. Той добави, че рядко се срещат хора, за които честната дума тежи повече от всички съглашения написани на хартия. „ С една мъжка дума, постройката която беше в доста неприятно положение се трансформира в прелестно място за децата на града ни “, съобщи Станислав Владимиров.
Ремонтът на детската градина бе разгласен от господин Тодор Белчев при първата копка на комерсиалния парк с хипермаркет за дома и градината „ Практикер “ през май т.г. Тогава той съобщи пред кмета на община Перник Станислав Владимиров, че за него е значимо освен да влага в комерсиалния парк, само че и да направи нещо позитивно за децата на Перник.
Най-големия търговски парк в Западна България се построява на територията на Перник. Детската градина е следващата самодейност на компанията в поддръжка на бъдещото потомство и е подарък за жителите на Перник още преди откриването на комерсиалния парк.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР