Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори

...
Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори
Коментари Харесай

Кметът на Перник бе избран за „Кмет на годината“

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе определен за повторно за „ Кмет на годината “ в състезанието „ Кмет на годината 2022 “.

През 2020 година Владимиров стана първият пернишки кмет, който завоюва влиятелното отличие и то с голяма поддръжка от съгражданите ни. През предходната година той получи премията „ Кмет на жителите “. Гласуването в десетото юбилейно издание на състезанието бе обичайно проведено от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласоподава онлайн.
„ Когато получаваш такава поддръжка, тя ти дава сили и убеденост да продължиш напред. Благодаря на фамилията си, на общинската администрация и най-много на своите съграждани за ежедневната поддръжка, която получавам от тях. Тя носи и голяма отговорност, тъй като упованията към нас са огромни “, сподели Станислав Владимиров откакто вицепрезидентът Илияна Йотова му връчи премията. Той добави, че през този мандат перничани не са имали спокойна година. „ Започнахме с водна рецесия, по-късно пристигна пандемията, енергийна и инфлационна рецесия. Местната власт се оказа най-устойчива и постоянна за последните 30 години и съумяваме да се оправим с рецесиите “, сподели още кметът на Перник. Той напомни, че е поел ангажимент Перник да стане най-хубавия град за живеене в България и съобщи, че ще продължи да работи за това.
„ За да го реализираме ни предстоят доста труд и провокации “, сподели още Станислав Владимиров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР