Кметът на Община Павел баня Станимир Радевски уволни от пост

...
Кметът на Община Павел баня Станимир Радевски уволни от пост
Коментари Харесай

Кметът на Павел баня уволни своя заместничка заради партийни междуособици

Кметът на Община Павел баня Станимир Радевски уволни от пост заместител - кмета Милена Паунова. Решението е взето към днешна дата със заповед №7 от 20 август 2019-а годна на съображение чл.39, ал.5 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, заяви БНР.

Става ясно, че зад решението на Радевски официално стоят претекстовете, че Паунова е забъркана в спор на ползи и това не разрешава тя да извършва длъжността си.

Милена Паунова заемаше поста заместител - кмет на Община Павел баня от 2012 година до момента. Тя бе издигната от партийната квота на ГЕРБ.

В началото на месеца се организира постоянно съвещание на локалните структури на политическата партия, на което бяха гласувани пет разновидността за претендент за кмет на идните локални избори. Сред тях бяха точно Паунова и Радевски.

След това стичане на събитията ГЕРБ незабавно сне доверието си от Радевски като вид за кандидатурата на партията, обявиха от управлението на партията.

По този метод разновидностите остават единствено четири, като решението кой да бъде кандидатът на групировката ще бъде взето от Изпълнителната комисия при започване на месец септември.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР