Кметът на община Мездра инж. Генади Събков депозира писма до

...
Кметът на община Мездра инж. Генади Събков депозира писма до
Коментари Харесай

Община Мездра със спешни писма до АПИ и МРРБ относно състоянието на третокласната пътна мрежа /снимки/

Кметът на община Мездра инж. Генади Събков подава писма до Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Министерство на районното развиване и благоустройството по отношение на усложнената конюнктура по третокласната пътна мрежа.
В писмото до държавните институции се акцентира амортизацията и животозастрашаващата обстановка на правите от път III-103 сред Мездра и Долна Кремена и на път III-161 сред селата Ребърково и Люти дол.
Към писмото е прикачен доказателствен материал от над 70 фотографии, доказващи рисковите дупки, отворили се на входа на Мездра откъм Роман, както и понижената видимост в резултат на избуяла растителност на правата сред Ребърково и Люти дол.
„ Нямаме общински път, който да е в толкоз неприятно положение – с рискови язви, със стеснения на пътното платно. Косим и поддържаме банкетите на общинската пътна мрежа в чудесно положение, което от своя страна води до усъвършенствана видимост и по-малък риск от пътно-транспортни катастрофи “, разяснява Събков.
Веднага след писмото от АПИ тампонираха със студена асфалтова примес най-компрометираните сектори от правата сред Мездра и Долна Кремена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР