Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов награди с почетни грамоти

...
Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов награди с почетни грамоти
Коментари Харесай

Децата от танцова школа „Оренда“ в Рогош обраха златните медали на национален конкурс

Кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов награди с почетни грамоти и парична награда дребните танцьори от школа „ Оренда “ в с. Рогош за грандиозния триумф на Националния фолклорен конкурс „ Широка лъка пее, свири и танцува “.
Прочетете още
25-те деца от танцовата школа с началник Васка Нанчева завоюваха 3 златни медала в трите възрастови групи от 7 до 18 години, макар жестоката конкуренция на професионални танцьори от НУФИ „ Широка лъка “ и НУИ „ Панайот Пипков “ в Плевен.

Състезанието, в което участваха над 900 деца от учебни заведения, читалища и Центрове за професионално личностно развиване в цялата страна, се организира при започване на юни в с. Широка лъка.

„ Много се зарадвах, когато научих за достойното Ви показване и триумфа Ви в този оспорван конкурс. Благодаря Ви от сърце, по тази причина че прославяте името на с. Рогош и на Общината, в която живеем и за която милеем. Вие сте най-малките поданици, само че и най-значимите за нас “, уточни кметът на Община „ Марица “.

Той с интерес изслуша описа на ръководителя на групата по тази причина по какъв начин е протекъл състезанието и за сложната борба за първите места, в която децата от с. Рогош са станали безспорни спечелили.

 „ Изпитвам задоволство, благополучие и горделивост от постигнатото. В моменти като този излиза наяве, че неуморният труд и безкрайните часове, прекарани в залата, имат смисъл “, приключи описа си Васка Ненчева.  Тя добави, че членовете на журито - доктор Ралица Базайтова, основен специалист в Министерството на културата, гл. ас. доктор Благовеста Калчева и ас. Светлана Станева, преподаватели в катедра „ Хореография “ при АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев “ – Пловдив са я адмирирали за високите достижения на възпитаниците й.

„ Гордея се с Вас и макар, че сме неголяма Община, знам, че в нея порастват неповторими деца и младежи, по тази причина се стараем с всички сили да вършим най-хубавото за бъдещето им. Вие сте най-голямата хубост на Община „ Марица “ и нашата горделивост “, акцентира Димитър Иванов. Той  напомни слогана, под който работят всички в ръководената от него администрацията „ Правим каквото би трябвало, трудим се, стараем се и се случва каквото би трябвало “.

Преди да се разделят, кметът на Община „ Марица “ още един път поздрави децата и ръководителя им за заслужените награди и пожела да пожънат нови, по-големи триумфи.

На събитието присъстваше и кметът на с. Рогош Величка Величкова.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР