Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 5 юли

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 5 юли
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч изпрати поздравителни адреси по повод професионалния празник на МВР

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 5 юли 2022 година приветствени адреси до старши комисар Станислав Великов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи,  и до основен контрольор Златин Михайлов, шеф районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, във връзка професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.

В поздравлението се сочи, че заканите и провокациите непрекъснато да се трансформират, без да отпада нито едно от обичайните полицейски отговорности. Към тях обаче са се добавили доста други като бежанската рецесия и противодействието на киберпрестъпността. През последните две години породиха и отговорностите във връзка ограниченията заради пандемията.

„ Община Ловеч ще продължава да разчита на съдействието с органите на Министерство на вътрешните работи, по този начин както и Вие може да разчитате на нас. И отсега нататък ще работим за решение на настоящите проблеми. Благодаря Ви за професионализма, за всеотдайността, за вярата и упоритостта, за убедеността в идеята на Министерство на вътрешните работи “, се споделя в адреса.

Както е известно, на 5 юли 1879 година с декрет на княз Александър 1 Батенберг се образува Министерството на вътрешните каузи като част от първото българско държавно управление. От 1992 година 5 юли е формален празник на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР