Кметът на община Лом Пенка Пенкова ще представи публично своя

...
Кметът на община Лом Пенка Пенкова ще представи публично своя
Коментари Харесай

Кметицата на Лом се отчита и представя бюджета за 2019 г.

Кметът на община Лом Пенка Пенкова ще показа обществено своя доклад за 2018 година, както и целите в общинския бюджет за 2019 година. Срещата с жителите ще се организира през днешния ден, 20 февруари, от 17,30 часа, в залата на общинския пазар, на втория етаж.
Най-много средства в новия бюджет са планувани за обучение. Общината е заделила за тази функционалност над 13 млн. лв., като близо 9 милиона от сумата се дава от държавния бюджет. Освен за обучение, най-вече пари са заделени за ремонт на улици и общински пътища, водопроводната мрежа, спортната зала, както и за обществени заведения. Именно това са целите в бюджета на община Лом за 2019 година, осведоми локалната общинска администрация.
В новия бюджет, който тази година е близо 30 млн. лв., локалните налози и такси няма да се усилват и резервират размера си от предходната година. По предложение на кмета Пенка Пенкова съветниците одобриха и най-ниските размери и коригиращи коефициенти при определянето на налога върху транспортните средства. Освен това кметът ще дава отговор на въпроси, свързани с изпълнените и неизпълнени обещания, както и за проблемите на града, и общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР