Кметът на Община Девня Свилен Шитов спечели първо място в

...
Кметът на Община Девня Свилен Шитов спечели първо място в
Коментари Харесай

Кметът на Девня с отличие от национален конкурс

 Кметът на Община Девня Свилен Шитов завоюва първо място в категорията " Градска среда “ на националния конкурс " Кмет на годината “ за мандат 2015-2019 година.

Церемонията по награждаването бе излъчена нощес по Българска национална телевизия, откакто бе записана по-рано денем. Свилен Шитов не участва на събитието, тъй като по същото това време бе в Държавен фонд " Земеделие “, където подписа контракт за безплатно финансиране на най-новия извоюван европроект на Община Девня – за саниране на постройката на Младежкия дом в квартал " Повеляново “.

От профила си във " Facebook “ Свилен Шитов благодари на всички консуматори в интернет, които са го подкрепили в националния конкурс. Градоуправникът показа, че присъденият му приз за развиване на градската среда е голямо самопризнание за напъните, които той и екипът му поставят за благоустрояването на Девня в последните 4 години.

" Със сигурност има още доста неща, които могат да се желаят в тази тенденция, само че нямаме вълшебна пръчка, с която да променим внезапно образа на цялата община. Разпростираме се съгласно опциите си и променяме поетапно територията – от центъра към периферията, а не назад. Последното не значи, че подценяваме останалите обитаеми региони и това може да се потвърди с съответни обстоятелства “, безапелационен е Свилен Шитов.

" Вярвам, че плановата подготвеност на общината, строгата финансова дисциплинираност, която съблюдаваме, поддръжката от страната, която получаваме, публично-частното партньорство с едрия бизнес и общото ни предпочитание за смяна на градската среда са главните фактори, които ще ни тласкат напред и нагоре във времето! “, декларира кметът на Община Девня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР