Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по

...
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по
Коментари Харесай

Kметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците за празника

Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците във връзка деня на здравето и професионалният празник на работещите в здравната система.
Публикуваме приветствения адрес без редакторска интервенция:

"Уважаеми лекари, уважаеми медицински служащи,
Приемете моите най-сърдечни поздрави във връзка 7- ми април – денят на здравето и професионален празник на работещите в системата на опазването на здравето. Позволете ми да изкажа своето почитание към Вашата работа, упоритостта и всеотдайността, които са се трансформирали в знак на Вашия професионален път.
Днес, повече от всеки път човешкият живот зависи от Вас, от Вашата храброст, неустрашимост, кураж и мощ.
Почитаме празника на хората, които с внимание се грижат за здравето на всички нас! Вие уважаеми медици, сте се отдали на една благородна задача. Мисия, за която инвестирате доста от персоналното си време, смелост, разсъдък и предпочитание, с цел да се грижите за нашето здраве.
Световният ден на здравето е световна самодейност, която приканва всички - от международните водачи до хората от всички страни, да се концентрират върху едно здравно предизвикателство със международна значителност.
Изразявам своята признателност и благодарност към Вас и Ви искам от все сърце да бъдете доста здрави, смели и непоколебими в професионалните си задължения! Честит празник! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР