Кметът на Община Берковица излезе с празнично приветствие по случай

...
Кметът на Община Берковица излезе с празнично приветствие по случай
Коментари Харесай

Празнично приветствие от кмета на Община Берковица Димитранка Каменова

Кметът на Община Берковица излезе с празнично одобрение по случай коледните и новогодишните празници.
Eто цялостния текст на поздрава:

"Уважаеми съграждани,
В навечерието на святата нощ, когато светът с неспокойствие чака Христовото Рождество и с боязън посреща към този момент прекрачващата прага Нова година, когато всеки гледа с вяра към 2022 и безшумно се моли за божието снизхождение, за мир и берекет, здраве и благополучие, когато вярата в по-доброто предстояще отваря хорските сърце за съпричасност и състрадание към близък, дано си пожелаем спокойни и щастливи бъдни дни, сбъднати фантазии, удача, любов и шанс, доверие, триумф и разцвет.
Съхранявайки традициите, наследени от нашите предци, дано почувстваме магията на празника и да я предадем на нашите деца.
Нека има светлина в домовете ни и вяра в душите ни!
Нека чистотата и смирението на святата коледна нощ се трансфорат в мотив да се опрем на вярата си, да послушаме вътрешния си глас, да проявим добрина към близък!
Вярвам, че Коледният дух ще окрили сърцата ни за положителни каузи и ще ни даде сили и топлота, тъй като Коледа е урок по добрина и празник на подареното време на хората.
Пожелавам Коледната магия да оцвети персоналния ни свят в цветовете на човечността и великодушието, да го посипе с нюанси от добродетели и да допре сърцата ни с вълшебството на добротата.
Топла и споделена Коледа!
Здрава, мирна и благословена Нова година! ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР