Кметът на община Белица Радослав Ревански бе организатор и говорител

...
Кметът на община Белица Радослав Ревански бе организатор и говорител
Коментари Харесай

Кметът на Белица оглави протест: Общините са пред фалит, Петков да си ходи

Кметът на община Белица Радослав Ревански бе уредник и представител на един от протестните манифестации, които се организираха в София против кабинета на Кирил Петков.

Разрешителното за митинга бе получено на името на съдружие „ Толерантност “, в което вземат участие представители на над 60 български общини от разнообразни политически сили.

" Искаме свалянето на държавното управление, тъй като всички български общини сме на прага на банкрута ", изясни кметът Ревански.

" Кабинетът ни излъга, че ще ни даде обезщетения за тока, който в Белица беше 10 000 лева, а в този момент към този момент е 30 000 лева Излъга ни, че ще индексира договорите със строителните компании, които всеобщо отхвърлят да ги извършват, тъй като някои от строителните материали нарастнаха над 50%. Излъга ни, че ще даде нарастване тази година на заплатите на общинските чиновници, а не получихме 1 стотинка. Освен това в актуализацията на бюджета думата “община “ не участва. В проекта за възобновяване и развиване за общините още веднъж не се загатва и дума. За всичко това желаеме неотложно Кирил Петков да си върви дружно с целия кабинет, който се провали във всички области. Този кабинет е нелегитимен и служи на мафията “, съобщи Ревански.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР