Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкри по време на

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкри по време на
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс признава, че някои мигранти извършват престъпления: `Имаше модел на грабеж`

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкри по време на конференция във вторник, че има „ няколко мигранти, които са направили закононарушения ", в това число някои, които вземат участие в това, което той назова " модел на обир. "

" Вярвам ли, че има някои мигранти, които правят закононарушения в града? Да. Да “, удостовери Адамс на въпрос на кореспондент. Въпреки че акцентира, че не са единствено мигрантите, „ Има хора, които правят закононарушения във всички сфери на живота. Не са единствено мигрантите и търсещите леговище. Мисля, че имаме редица мигранти, които са направили закононарушения. Имаме редица не -мигранти, които правят закононарушения. "

" И по този начин, не желая да си потегли с някой, който споделя, че нарастването на [голямата кражба на автомобил], което видяхме в града, е единствено на мигранти. Не, това е не. Дългогодишни поданици на Ню Йорк също са направили [голяма кражба на автомобил] “, добави той. „ Но има ли някои закононарушения, които мигрантите са направили? Да, има. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР