Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс обяви, че в Ню

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс обяви, че в Ню
Коментари Харесай

Ню Йорк е пълен: Кметът

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разгласи, че в Ню Йорк " няма място " за незаконни имигранти, и моли администрацията на президента Джо Байдън да позволи " изключителната обстановка " на мексиканската граница по време на конференция в Ел Пасо.

" Сега е моментът националното държавно управление да си свърши работата ", сподели кметът, визирайки мигрантската рецесия, която доближи невиждани размери при ръководството на Байдън.

Адамс съобщи, че е " незаслужено " градове като Ню Йорк и Чикаго да одобряват толкоз доста мигранти, и прикани Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки (FEMA) да управлява " координирана реакция " в цялата страна.

В изказване Адамс сподели още, че " неналичието на извънредно нужната федерална имиграционна промяна не би трябвало да значи, че тази филантропична рецесия пада единствено върху плещите на градовете ".

Той прикани Белия дом да противодейства на дезинформацията, която съгласно него основава у доста мигранти " неправилна визия " за изискванията, които могат да чакат в Ню Йорк. Уебсайтовете, в които се предлага, че " улиците са постлани със злато ", че всеки получава " автоматизирана работа " и че " автоматизирано ще живеете в хотел ", би трябвало да се опълчват на " точната информация ", сподели той.

Кметът пътува до Ел Пасо, с цел да посети границата, единствено няколко дни откакто разгласи бюджетни съкращения за всички градски организации, предупреждавайки, че мигрантският поток може да коства на Ню Йорк до 2 милиарда $. Миналата седмица Адамс към този момент помоли губернатора на Ню Йорк Кати Хочул за незабавна помощ, настоявайки, че градът е в " сериозна точка ", защото за една седмица са пристигнали 3100 незаконни имигранти, а от предходната пролет до момента са пристигнали общо 40 000.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР