Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио призова жителите на

...
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио призова жителите на
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк призова хората да покриват лицата си

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио прикани жителите на града да покриват лицата си, когато излизат от вкъщи си, заяви Франс прес, представена от Пик.  " Може да е с шал, с нещо, което сте създали вкъщи си, с бандана ", сподели той на конференция. " Не е нужно да е с професионална маска ".

" Не желаеме да употребявате маските, от които имат потребност хората от незабавна помощ и лекуващият личен състав ", добави кметът.

Само в Ню Йорк са умряли 1562 души от началото на пандемията, а 50 000 души са се заразили с ковид.Бил де Блазио сподели, че покриването на лицето е по рекомендация на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите, националната здравна работа на Съединени американски щати.

Правителството на Доналд Тръмп се чака да насърчи американците да носят маски или аксесоари, покриващи лицата им, предава ДПА.

Вицепрезидентът Майк Пенс каза, че Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите ще издадат публична рекомендация през идващите дни.

Дебора Бъркс, координаторката на оперативния щаб на Белия дом за битка с ковид, сподели обаче, че маските не трябва да дават на хората илюзорно възприятие за сигурност.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР