Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио осъди „усилията да

...
Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио осъди „усилията да
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк осъди терористичните усилия на хората, оставили бомбите

Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио осъди „ напъните да се тероризира”, откакто полицията откри взривни устройства и бял прахуляк в колет, изпратен до офиса на CNN в града, предадоха международните организации, представени от БГНЕС.
„ Това, което виждаме през днешния ден, са старания да се тероризира”, съобщи Де Блазио по време на конференция. Ръководителят на полицията уточни, че пакетът е бил отстранен и на мястото няма повече закани.
Припомняме, че в границите на два дни бяха открити четири подозрителни пакета към домовете или офисите на хора или организации свързани с Демократичната партия в Съединени американски щати. Три от пакетите бяха открити на територията на Ню Йорк, а четвъртият беше открит наоколо до дома на конгресмена демократ Деби Васерман Шулц. Губернаторът демократ Андрю Куомо също съобщи, че съмнително устройство е било изпратено и до неговия офис в Манхатън.
Междувременно някогашният претендент за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън разяснява, че Америка е в едни „ тревожни времена” и прикани за национално обединяване, откакто тя беше измежду високопоставените политици, наред с Барак Обама, които бяха подложени на бомбени закани.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР