Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио обяви днес, че

...
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио обяви днес, че
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк се оттегля от надпреварата за президентската номинация на демократите в САЩ

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио разгласи през днешния ден, че приключва акцията си за продобиване на номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати следващата година, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Той заяви това в ефира на телевизия Ем Ес Ен Би Си.

``
реклама

През май 58-годишният Де Блазио издигна кандидатурата си под мотото " Работещите хора преди всичко ". Така той стана 24-ият демократ, подхванал опит да се опълчи на преизбирането на републиканеца Доналд Тръмп.

Бил де Блазио, който няма право да се бори за трети кметски мандат в Ню Йорк през 2021 година, срещна проблеми в набирането на известност в народен мащаб, като бе помрачен от федералните сенатори Бърни Сандърс и Елизабет Уорън. Той изясни пред телевизионните фенове, че главната причина да отдръпна кандидатурата си са строгите правила на Демократическата партия, съгласно които кандидатите получават право на присъединяване в телевизионни диспути. " Летвата бе толкоз висока и толкоз преждевременна за мнозина от нас ", съобщи кметът на Ню йорк, визирайки себе си и други претенденти за партийната номинация за президентските избори.

Още през първия ден от своята акция Де Блазио замени обиди с Тръмп, напомня АП.

" Той е самозванец. Знам неговите трикове. Знам неговия сюжет ", сподели кметът на Ню Йорк по адрес на американския президент.

Тръмп отговори в Туитър, че Де Блазио " е считан за най-лошия кмет в Съединени американски щати ". " Ако харесвате високи налози и престъпност, той е вашият човек. Ню Йорк Сити го ненавижда ", написа Тръмп.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР