Кметът на Несебър Николай Димитров, който е независим кандидат за

...
Кметът на Несебър Николай Димитров, който е независим кандидат за
Коментари Харесай

Арестуваха кмета на Несебър и още четирима

Кметът на Несебър Николай Димитров, който е самостоятелен претендент за следващ мандат, към този момент е арестуван. Това оповестяват проверяващите. Заедно с него в полицията в Несебър са били отведени още няколко индивида.
Разследването против тях е за нарушение на изборните права на жителите. БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден ЦИК почете настояването на основния прокурор имунитетът на Николай Димитров да бъде свален, с цел да може да бъде разследван.
Освен за него, Цацаров изиска имунитетите на още четирима - двама претенденти за общински съветници от Българска социалистическа партия за България, различен претендент за същия пост от Движение 21, както и за претендента за кмет на Свети Влас, повдигнат също от Движение 21.
Очаква се през днешния ден задържаните да бъдат трансферирани до София, където да им бъдат повдигнати обвинявания от профилираната прокуратура. Ако прокуратурата упорства те да останат за непрекъснато зад решетките, то спецсъдът ще заседава най-вероятно в петък. Припомняме, че по-рано през днешния ден вътрешният министър Младен Маров също удостовери новината, че "в момента лицата се намират в Районното ръководство в Несебър. Очаква се тяхното превозване до София ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР