Кметът на Москва нареди на възрастните хора да останат у

...
Кметът на Москва нареди на възрастните хора да останат у
Коментари Харесай

Кметът Собянин нареди възрастните московчани да си стоят у дома

Кметът на Москва подреди на възрастните хора да останат вкъщи и предложи на работодателите да разрешат работа в дома, откакто в съветската столица внезапно се усилиха случаите на новозаразени с.
Съобщението на Собянин пристигна, откакто числата на инфектираните, които останаха постоянни в продължение на няколко месеца, се повишиха стръмно през последните дни в Русия, четвъртата най-засегната страна в света, и изключително в, където броят на случаите сега е най-голям от края на юни.
Собянин сподели, че московчаните на възраст над 65 години би трябвало да останат у дома от понеделник и да пазарят рядко, до момента в който разходките на открито остават неограничени, оповестиха съветски медии.
В началото на блокирането поради вируса Собянин предприе строги ограничения, в това число анулиране на безплатните карти за пътешестване на възрастните.
" За страдание следим доста нарастване на броя на доказаните случаи в Москва през последните дни ", сподели Собянин в формалния си блог.
Новите случаи на ковид в Москва в четвъртък доближиха най-високото си равнище от 23 юни – 1050. Собянин съобщи, че е имало " съществено " нарастване на приема в болница.
В петък той предизвести, че едновременното улавяне на нормална простуда и вирусът с наближаването на зимата е изключително рисково за възрастните хора и тези с хронични болести.
" Така че от 28 септември ви молим да останете у дома ", сподели той.
 Проф. Балтов: Лекарите се готвят за по-лош сюжет с пик на инфекциите през ноември Проф. Балтов: Лекарите се готвят за по-лош сюжет с пик на инфекциите през ноември
Медицинските експерти се приготвят за по-лошия сюжет със сериозен пик на инфекциите през ноември. Тогава записаните случаи ще...
Собянин сподели, че хората в рисковите групи би трябвало да работят от у дома или да си вземат отмора, в случай че е допустимо.
Той също по този начин сподели на ръководителите на компании: " Моля ви и предлагам да преместите колкото се може повече от вашия личен състав в домашна работа. "
Предупреждавайки, че вирусът към момента не е надвит, кметът прикани жителите на Москва да носят и ръкавици в публичния превоз и в магазините, предписание, което към този момент е въведено, само че всеобщо не е спазвано.нарушено.
" Всички ние в действителност не желаеме да се връщаме към суровите ограничавания на пролетта ", сподели Собянин. " Надявам се да успеем да избегнем това. "
Русия удостовери 1 128 836 случая на ковид и съвсем 20 000 смъртни случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР