Кметът на Монтана Златко Живков награди победителите в общинския етап

...
Кметът на Монтана Златко Живков награди победителите в общинския етап
Коментари Харесай

Златко Живков награди победителите от първия етап на конкурса за рисунка „С очите си видях бедата” /снимки/

Кметът на Монтана Златко Живков награди спечелилите в общинския стадий на състезанието за рисунка „ С очите си видях бедата ”. Той се провежда от основна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” към Министерството на вътрешните работи.
Конкурсът се организира в три възрастови групи. В първа група от 7 до 10 години на І място е Мария Николова на 8 години от VІІ СУ „ Йордан Радичков ”. На ІІ място е Рая Петкова на 10 години от ІV ОУ ”Иван Вазов ” и на ІІІ място е Ема Тонова на 10 години от V ОУ „ Христо Ботев ”.
Във втора група от 11 до 13 години на І място е Никол Господинова на 11 години от VІ СУ „ Отец Паисий ”. На второ място е Ангел Иванов на 13 години ІІІ ОУ „ Д-р Петър Берон ”. На трето място е Олга Сашова на 11 години І ОУ ”Св.Св Кирил и Методий ”
В трета група от 14 до 18 години преди всичко е Цвета Давидова на 14 години от ПМПГ „ Св. Климент Охридски ”. На ІІ място е Туанна Росенова на 14 години на ІІІ ОУ „ Д-р Петър Берон ”. На трето място е Антония Георгиева на 14 години от ПГПЧЕ „ Петър Богдан ".
Рисунките на спечелилите в общинския стадий минават на последващо равнище за оценка в регионален стадий на състезанието и в случай че бъдат измежду първите ще вземат участие в националния му стадий.
Кметът Живков заяви за още едно национално достижение на възпитаник от Монтана. Тя е Елена Николова от 9 клас от професионалната гимназия по строителство „ Арх. Стефан Стефанов ” в Монтана и е притежател на специфичната премия в народен конкурс за есе „ Аз съм Ботев ”. Конкурсът е проведен от общобългарския комитет „ Васил Левски ”  по мотив 150 годишнината от гибелта на Апостола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР