Кметът на Маями-Дейд Даниела Левин Кава заяви, че последният издирван

...
Кметът на Маями-Дейд Даниела Левин Кава заяви, че последният издирван
Коментари Харесай

Общо 98 жертви след пожара и рухването на сграда в Маями

Кметът на Маями-Дейд Даниела Левин Кава съобщи, че последният търсен човек от рухналата постройка във Флорида е разпознато и фамилията й е известено, оповестява CNN, представена от БГНЕС.

На конференция Кава съобщи, че към този момент са разпознати 98 жертви, в това число 97 жертви, които са умряли при сриването и един, който е умрял в болница. Уведомени са 98 фамилии и са открити 97 тела на тези, за които са оповестени за изчезнали. На мястото са преброени общо 242 души.
 Извънредно състояние в Сардиния поради тежки пожари Извънредно състояние в Сардиния поради тежки пожари
Властите в Сардиния оповестиха изключително състояние в неделя вечерта по отношение на тежките пожари, обхванали провинция Ористано, съобщи РИ...

„ В ранните часове на 24 юни, както всички ще си спомнят, пожарните екипи на Маями-Дейд идват в Champlain Towers South, с цел да се отзоват пред немислима покруса и това, което ще се трансформира в най-мащабната изключителни обстановки, несвързана с урагани в историята на нашия щат ", сподели кметът Левин Кава. „ И през 33-те дни от този момент насам спасителите от Маями-Дейд, щатът, страната и светът неуморно работиха, с цел да открият жертвите на колапса и да оказват помощ на фамилиите и околните на тези, които загубихме ".

Естел Хедая е жертвата, която към момента не е разпозната. Семейството ѝ беше в неопределеност до този понеделник.

Кметът Левин Кава добави, че въпреки всички жертви, за които се оповестява, че са изчезнали, са разпознати, " полицейското ръководство в Маями-Дейд продължава настоящото търсене и възобновяване на купчината доказателства, с цел да подсигурява, че всички разпознаваеми човешки остатъци са открити "

„ Нищо, което можем да кажем или създадем, няма да върне тези 90 ангела, които са оставили скърбящи фамилии, скъпи другари, близки в тази общественост и по света “, сподели кметът Левин Кава. " Но ние направихме всичко допустимо, с цел да помогнем на фамилиите и аз съм изключително горда, че посредством тези неуморни старания най-сетне успяхме да приключим и дадем отговор на всички, съобщили за изчезнали близки ".
 Голям пожар в Коронавирус болница в Ирак взе 50 жертви Голям пожар в Коронавирус болница в Ирак взе 50 жертви
Над 50 души станаха жертва при пожар в болница за пациенти с ковид в град Насирия в южната иракска провинция Ди Кар, оповестява ТАС...

Кметът Левин Кава отдели време, с цел да изрази благодарността си на реагиращите, изключително на мъжете и дамите от пожарната работа в Маями-Дейд, полицейското ръководство, локалните пожарни служби и техните национални съдружници. " През последните 33 дни те търсиха руините, като че ли търсеха собствен родственик ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР