Кметът на македонската столица Скопие Данела Арсовска открито се разграничи

...
Кметът на македонската столица Скопие Данела Арсовска открито се разграничи
Коментари Харесай

Кметът на Скопие обърна гръб на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски

Кметът на македонската столица Скопие Данела Арсовска намерено се разграничи от водача на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски. Тя обществено призна, че от " много време насам няма конткакт с него ".

Арсовска завоюва изборите за кмет на столицата в края на предходната година. Нейната кандидатура бе подкрепена от ВМРО-ДПМНЕ и персонално от Мицкоски. По време на предизборната акция ръководещия Социалдемократически съюз и тогавашния министър председател Зоран Заев проведоха мощна акция против Арсовска. Те я упрекнаха, че " има българско поданство и не е почтена да заеме този пост ". Според тях " Скопие трявало да избере градоначалник, а не кмет. Кмет се избирало през 1941 година "

" Блгодаря за доверието, което получих. Няма да предам това доверие. Но, в случай че някой счита, че това доверие значи да работя за някакви персонални ползи желая да кажа, че това няма по какъв начин да стане ", сподели Арсовска и добави: Няма да разреша никакво политическо въздействие в град Скопие. Аз имам дълг към всички жители. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР