Кметът на Луково Румен Колев разкри пред екип на БЛИЦ

...
Кметът на Луково Румен Колев разкри пред екип на БЛИЦ
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Кметът на Луково разкри повече за блудствата на Росен с малолетни и какво е правил през последните години

Кметът на Луково Румен Колев разкри пред екип на БЛИЦ с какво се е занимавал Росен Ангелов през последните 10 години и по какъв начин полицията го е осъдила за блудничество. - Виждали ли сте Росен Ангелов преди и знаете ли с какво се е занимавал?

- Преди 10-15 години съм го виждал. Полицията пристигна да го търси поради секс с малолетни. Когато помолих един мой комшия за информация, той ми сподели, че Росен кара такси и вечерно време се връща да преспива тук в селото. Тогава заведох служителите на реда в тази околност, с цел да видят къде се прибира. Те са му създали клопка и са го хванали. Доколкото знам, са го хванали с някакво голо малолетно момиче вътре във вилата, която била по-примитивна.

- Тогава са го осъдили на затвор, по този начин ли?

- Тогава го осъдиха за блудничество в съда в Своге. Той е обжалвал в София, само че присъдата е била доказана. Той обаче е духнал и избягал от правораздаването. Пуснали са го под търсене, но в някой компютър и до там. Някой не си е приключил работата и по тази причина се стигна до там, тъй като аз си мислех, че е в пандиза, не знаех, че е избягал и е търсен. Ама щом полицията в Своге не знаеше, че се търси и те също мислеха, че е в пандиза...



- През тези години, когато е бил търсен, някой виждал ли го е?

- Ами да, аз даже слушам, че са го виждали с маршрутка и с трен да пътува, само че кой може да го заподозре, в случай, че се движат най-различни хора. Дори основният секретар бил споделил, че съм му бил укривател и съм го прикривал, тъй като съм приказвал с него. Ама какво значи това?! Мога ли да знам те вътре във вилата какво ще подхващат. Аз може и с него, по този начин както с вас, да съм разговарял, само че нямам спомен.Разговарям с доста хора по най-различни въпроси.

- Вилата, в която е водел девойките и е обитавал, същата вила ли е, в която се е самоубил?

- Не, тиражира се, че ги е водел във вилата, в която се е самоубил, само че това не е по този начин. Водел ги е в друга вила.

- А кой е притежателят на двете вили - тази, в която се е самоубил и тази, в която е живеел?

- Нямам концепция, те и двете са противозаконни. То тук 90 на 100 от вилите са такива. В региона има най-малко 500-600 изоставени вили, хората не са идвали с години. Повечето са разрушени и обърнати, преди години въпреки всичко тук имаше взрив на кражбите.

Цветина ДАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРАТА ЧАСТ НА ИНТЕРВЮТО, В КОЯТО КМЕТЪТ НА ЛУКОВО ЩЕ РАЗКРИЕ ЗА ЗЛОВЕЩИЯ МОМЕНТ, КОГАТО С ОЧИТЕ СИ Е ВИДЯЛ ТРУПА НА САМОУБИЛИЯ съдебна експертиза РОСЕН АНГЕЛОВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР