Кметът на Ловеч използва социалната мрежа Фейсбук, за да успокои

...
Кметът на Ловеч използва социалната мрежа Фейсбук, за да успокои
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч: Нека се въоръжим с вяра и сила и да не се поддаваме на паника

Кметът на Ловеч употребява обществената мрежа Facebook, с цел да успокои своите съграждани по отношение на наложеното изключително състояние в цялата страна поради ковид.
Ето какво гласи обръщението на Корнелия Маринова:
 
Уважаеми съграждани!
Любимият Ловеч, както и цялата страна, е в изключително състояние!
Повярвайте, че като кмет на Община Ловеч минимум аз желая да виждам празни учебни заведения и детски градини, пусти магазини и спортни зали. Заедно с цялата общинска администрация ясно си даваме сметка, че до момента не сме преживявали сходна обстановка. Мерките обаче са извънредно нужни, откакто допуснахме дребна част от недисциплинирани българи да създадат разпространяването на ковид рисково непредвидимо.
Още на 9 март дружно с Общинския действен щаб се постарахме да обхванем всички ограничения, които са значими за здравето и сигурността на хората. Положението обаче бързо се развива и ние ще предприемем и последващи фрапантни стъпки, съгласно издадената заповед на министър Кирил Ананиев. Важно е, че дейностите на цялата страна - Народното събрание, държавното управление, партиите, са транспарантни и предвидими, тъй че надали би трябвало да има сюрпризирани.
Изненадани са обаче нашите усеща, нашите сърца, че в спокойно време сме принудени да водим война с един подъл и чужд вирус.
Затова въоръжете се с религия и мощ, спазвайте инструкциите, не се поддавайте на суматоха и подправени вести, четете и слушайте формалните източници, с цел да преодолеем и това затруднение. В продължение на месец би трябвало да издигнем такава стена против ковид, че да спрем неговото по-нататъшно настъпление и разпространяване.
Зная, че нашите лекари и медицински сестри са невероятни – те ще създадат чудеса. Изпитвам голямо удивление към всички тези хора, които са на предната линия, а там са още служители на реда, хигиенисти, хората от офисите, доста са.
От нас в този момент се желае да понижим, даже да спрем интензивността си в обществените прояви и да я проявим тази интензивност в предварителната защита, бдителността и твърдостта да съблюдаваме ограниченията.
Извънредната обстановка е изключителна, тъй като е краткотрайна.
А ние ще продължим и по-късно!
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 13 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР